Välkommen till NorrlandsGuld.se

Här språkar vi emellanåt om alkholhaltiga drycker, således måste du vara 20 år fyllda för att ta del av innehållet

Hur gammal är du?


På norrlandsguld.se använder vi oss av så kallade cookies för kunna att ge dig ett gemytligare besök på vår hemsida.

stolt huvudpartner till Svensk ishockey

Till slutspelet i TV-soffan, i gemenskapen på läktaren, på sportbaren eller i omklädningsrummet efter veteranmatchen. Ja, att Norrlands Guld Alkoholfri och hockey passar utmärkt tillsammans är väl ingen nyhet. Få sporter sitter lika djupt rotade i den norrländska folksjälen. En idrott med väldigt lite utrymme för tjafs och struntprat, inte helt olikt våra öler. Och, likt elden för våra förfäder, har ishockeyn blivit en plattform för gemenskap, något att samlas kring och berätta om. En stund att vara sig själv i goda vänner lag.

Ett tillfälle för gemenskap I vinst och förlust. oavsett om du är hemma i soffan, på en sportbar eller på plats i arenan.

SDHL

Sedan 2016 har SDHL, Svenska Damhockeyligan – riksorganisationen för de svenska elitklubbarna inom damhockey, verkat för att utveckla svensk damhockey. Detta vill vi på Norrlands förstås stötta, och sedan 2019 är Norrlands Guld Alkoholfri officiell sponsor av SDHL.

SHL

 SHL, Svenska Hockeyligan, är den högsta serien i svensk ishockey för herrar. Sedan 2016 är Norrlands Guld Alkoholfri huvudsponsor, men vi har varit inbitna fans långt mycket längre än så. Trots att vårt kära Sollefteå IK aldrig lyckades ta sig hela vägen upp.

HOCKEY-ALLSVENSKAN

Sist men inte minst. Norrlands Guld Alkoholfri är stolt ligasponsor till klassiska Hockeyallsvenskan, den näst högsta serien i det svenska hockey-systemet.
Norrlands Guld Puck

sport? jag gillar musik!

till norrlands ljus