Välkommen till NorrlandsGuld.se

Här språkar vi emellanåt om alkholhaltiga drycker, således måste du vara 20 år fyllda för att ta del av innehållet

Hur gammal är du?


På norrlandsguld.se använder vi oss av så kallade cookies för kunna att ge dig ett gemytligare besök på vår hemsida.

stolt partner till sveriges
bästa musik- och kulturfestivaler

Det är inte en slump om du stött på Norrlands Ljus Alkoholfri under stunderna då du haft riktigt kul. Vi är nämligen sjukt bra kompisar med några av landets härligaste krogar och festivaler. Det är inte heller helt osannolikt att en och annan Ljus druckits den där sista timmen innan du strosat hem i soluppgången, en efterfest och ett gäng nya vänner rikare.

way out west

 En gång om året förvandlar musik- och kulturfestivlen Way Out West Slottskogen i Göteborg till den roligaste platsen på jorden. Här uppträder allt ifrån världsartister till oupptäckta indie-akter, DJ:s, filmskapare och podcasters, till smakerna av vegetarisk mat och ekologisk dryck. En skog fylld med glädje, musik och fest – en självklar plats för Norrlands Ljus Alkoholfri, med andra ord.  

åre sessions

En musikfestival. I en skidort. På vårkanten. Ja, du läste rätt. Åre Sessions är festivalen där vi dansar in festivalsommaren till tonerna av de hetaste artisterna med hela Norrland som back-drop. En fröjd för örat, ögat och själen.

lollapalooza stockholm

2019 kom Lollapalooza, en av världens största musikfestivaler äntligen till Sverige. En gång om året, mitt under brinnande högsommar invaderar numera musikeliten Gärdet i Stockholm och Norrlands Ljus Alkoholfri står förstås för den svalkande drycken.

göteborg filmfestival

Sedan 1979 har Göteborg Filmfestival försett oss med det bästa inom svensk och internationell film. Här hyllas all form av skaparglädje. En kulturell upplevelse som kastar oss mellan nordisk melankoli, hollywoodskt adrenalin, fransk eufori och allt däremellan.

hållbar där det händer

Ett av Sveriges mest sålda ekologiska öl kommer från ett av världens mest hållbara bryggerier.
Inte superkonstigt att vi vill skryta om det stup i kvarten.

förkovra dig i hållbarhet
Hållbarhet handlar om så mycket mer än att hålla i en öl

ljus? jag gillar guld!

till norrlands guld